Recenzje

Grapefruit

Grapefruit

Ocena produktu 5/5

Chyba skusze się na jeszcze jedno ;d polecam

Autor recenzji: Beata
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Lemon Skunk Auto

Lemon Skunk Auto

Ocena produktu 5/5

Bardzo gorąco polecam odmianę!

Autor recenzji: Edward
Data napisania recenzji: 08-01-2021

LSD Auto

LSD Auto

Ocena produktu 5/5

Polecam sklep i odmianę!

Autor recenzji: Jarosław
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Mazar

Mazar

Ocena produktu 5/5

Sklep bardzo dobrze zorganizowany i szybka wysyłka

Autor recenzji: Małgorzata
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Orange Bud

Orange Bud

Ocena produktu 5/5

Wszystko dobrze poszło, 5/5

Autor recenzji: Jakub
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Devil's Kiss XL Auto

Devil's Kiss XL Auto

Ocena produktu 5/5

Nie spodziewałam się gratisów ;d odmiana idealna!

Autor recenzji: Blanka
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Devil's Kiss Auto

Devil's Kiss Auto

Ocena produktu 5/5

Dziewczynka rośnie aż miło patrzeć

Autor recenzji: Bogdan
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Critical + 2.0 Auto

Critical + 2.0 Auto

Ocena produktu 5/5

Dobra odmiana, fajnie wyszła

Autor recenzji: Róża
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Cheese Auto

Cheese Auto

Ocena produktu 5/5

Gorąco polecam bardzo dobry sklep

Autor recenzji: Ewelina
Data napisania recenzji: 08-01-2021

Cheese

Cheese

Ocena produktu 5/5

Moja ocena to 5/5 fajne gratisy

Autor recenzji: Mateusz
Data napisania recenzji: 08-01-2021

SWEET SEEDS - Jack 47

SWEET SEEDS - Jack 47

Ocena produktu 5/5

Lepkie topy mają przyjemny zapach pomarańczy i cytryny . Zawartość THC w tej odmianie na poziomie 15-24%. Polecam

Autor recenzji: ADAMSKI ŁUKASZ
Data napisania recenzji: 27-11-2020

Black Domina

Black Domina

Ocena produktu 5/5

Żywiczna, szybko kwitnąca odmiana, która do tego związku wprowadziła przede wszystkim swoją ponadprzeciętną produktywność. Bezsprzecznie jedna z najlepszych indic na świecie

Autor recenzji: Mały
Data napisania recenzji: 27-11-2020

DINAFEM - Blue Hash

DINAFEM - Blue Hash

Ocena produktu 5/5

Szybka sprawna akcja telefoniczna i paczka na drugi dzień zrobiła na mnie wrażenie ! Polecam ekipę !

Autor recenzji: Kędzior
Data napisania recenzji: 27-10-2020

SWEET SEEDS - Black Jack

SWEET SEEDS - Black Jack

Ocena produktu 5/5

Szybki wzrost i kwitnienie zakończone solidnym zbiorem do 550g/m2. Wysokiej jakości pąki mają piekielną moc. Bardzo Polecam !!!

Autor recenzji: Krejzol
Data napisania recenzji: 27-10-2020

BARNEY'S FARM - Peyote Critical

BARNEY'S FARM - Peyote Critical

Ocena produktu 5/5

Ciekawi mnie ta odmiana dlatego zamówiłem... Ciekawe czy będzie jak w opisie ;-) Polecam Sklepik paczuszka już na drugi dzień była o 10 :-)

Autor recenzji: Szymon
Data napisania recenzji: 27-10-2020

Power Plant Auto

Power Plant Auto

Ocena produktu 5/5

Popularna odmiana z bardzo dużym plonem ;) Mocna żywiczne bardzo topki . Bardzo duża odporność na grzyb . Dobra odmiana dla początkujących jak i doświadczonych kolekcjonerów ;)

Autor recenzji: Darek
Data napisania recenzji: 27-10-2020

MINISTRY OF CANNABIS - Big Bud XXL

MINISTRY OF CANNABIS - Big Bud XXL

Ocena produktu 5/5

paczuszka ładnie spakowana szybka dostawa juz na drugi dzien z rana przyszła woow dzieki i pozdro !

Autor recenzji: Szymon
Data napisania recenzji: 20-10-2020

Critical Kush

Critical Kush

Ocena produktu 5/5

Niska w miarę odmiana nie rośnie na przypał nasionka zdrowe i owoce żywiczne jeszcze was odwiedzę pozdrawiam

Autor recenzji: Artur Ptak
Data napisania recenzji: 20-10-2020

The Ultimate

The Ultimate

Ocena produktu 5/5

10/10 wszystko zakwitło tak jak powinno dzięki za miła obsługę :)

Autor recenzji: Marcin Czubaka
Data napisania recenzji: 20-10-2020

BARNEY'S FARM - Chronic Thunder

BARNEY'S FARM - Chronic Thunder

Ocena produktu 5/5

Świetna odmiana przyjemna w smaku i euforia 8/10 są mocniejsze wiadomo ale myślę ze podejdzie nie jednej osobie ;) Pozdrawiam

Autor recenzji: Mateusz
Data napisania recenzji: 20-10-2020

DINAFEM - Blue Kush

DINAFEM - Blue Kush

Ocena produktu 5/5

Właściwości aromatyczne i smakowe robią niezwykłe wrażenie tej odmiany i dlatego bardzo polecam !

Autor recenzji: Gonzo
Data napisania recenzji: 09-10-2020

Cheese

Cheese

Ocena produktu 5/5

Super odmiana, z dobry plonem. Obsługa sklepu spoko, paczka bezpieczna. POLECAM

Autor recenzji: OLEK
Data napisania recenzji: 09-10-2020

Euforia

Euforia

Ocena produktu 5/5

Super odmiana, pasuje jak nic innego do mojego klasera

Autor recenzji: Endriu
Data napisania recenzji: 09-10-2020

Critical

Critical

Ocena produktu 5/5

Mój ulubieniec pod lampą :)

Autor recenzji: Fioletowy
Data napisania recenzji: 09-10-2020

Maxi Gom Auto

Maxi Gom Auto

Ocena produktu 5/5

Fajna żywiczna odmiana ;-)

Autor recenzji: Mietek
Data napisania recenzji: 08-10-2020

Critical Mass

Critical Mass

Ocena produktu 5/5

Tanio szybko i bezproblemowo . Wszystko Rośnie dobrze Pozdrooo

Autor recenzji: Elvis
Data napisania recenzji: 08-10-2020

Magnum Auto

Magnum Auto

Ocena produktu 5/5

Dobra Sativka o Której Warto Zacząć Mówić ;) Pozdrawiam Ekipe Ze Sklepu :):)

Autor recenzji: GANJAX
Data napisania recenzji: 07-10-2020

Master Kush

Master Kush

Ocena produktu 5/5

Cudowna odmiana dająca dobry Chill . Polecam w duzych ilosciach ;-);-);-)

Autor recenzji: ZiGi X
Data napisania recenzji: 07-10-2020

Critical

Critical

Ocena produktu 5/5

Nice grow for beginniners like me, was real happy with my ladies, nice taste and effect, would recommend to new and experienced growers.

Autor recenzji: Wach
Data napisania recenzji: 07-10-2020

Dwarf Auto

Dwarf Auto

Ocena produktu 5/5

bardzo mocne, jedno z najlepszych indyjek jakie paliłem

Autor recenzji: Krzychu
Data napisania recenzji: 07-10-2020

LSD

LSD

Ocena produktu 5/5

Polecam odmianę jest szybka niska i bardzo oblepiona żywica. Plon bardzo duży. Działanie mocne na głowę Ale do ogarnięcia. Naprawdę polecam nie śmierdzi bardzo przy kwitnięciu

Autor recenzji: Karol
Data napisania recenzji: 07-10-2020

Durban Poison

Durban Poison

Ocena produktu 5/5

Smak rewelacyjny, zapach - dziwny, tajemniczy... Czysta sativka nic tylko polecać !

Autor recenzji: SkyWalker
Data napisania recenzji: 07-10-2020

BubbleGum Auto

BubbleGum Auto

Ocena produktu 5/5

Szybko i Sprawnie . Polecam Początkującym . Nie Zajmuje Dużo Miejsca ;-) Można Śmiało Trzymać na Balkonie...

Autor recenzji: Nafta
Data napisania recenzji: 07-10-2020

Purple Kush Auto

Purple Kush Auto

Ocena produktu 5/5

Fiolecik zawsze spoko, tym bardziej że dobre pechy dostałem! Dzięki też za zajebiste gifty! POZDRO EKIPA!

Autor recenzji: Fioletowy
Data napisania recenzji: 29-09-2020

Jack Herer Auto

Jack Herer Auto

Ocena produktu 5/5

Dobre pechy, 10/10 wyszło, szybka i bez przypału paczka, POZDRO!

Autor recenzji: Jurek
Data napisania recenzji: 29-09-2020

SENSI SEEDS - SKUNK #1 AUTO

SENSI SEEDS - SKUNK #1 AUTO

Ocena produktu 5/5

Witam . Bardzo szybka dostawa . Miła obsługa oraz gratisiki

Autor recenzji: Szakal
Data napisania recenzji: 25-09-2020

DINAFEM - Fruit Auto

DINAFEM - Fruit Auto

Ocena produktu 5/5

Nic dodac nic ująć przyjdz zobacz sam . Polecam Sklep

Autor recenzji: Grruby Benek
Data napisania recenzji: 25-09-2020

Kali Mist Auto

Kali Mist Auto

Ocena produktu 5/5

Dziekuje za gratisy i za świetną kolekcje nasionek :-) Pozdrawiam

Autor recenzji: Malwina
Data napisania recenzji: 25-09-2020

LSD Auto

LSD Auto

Ocena produktu 5/5

wszystko super :-) Pozdrawiam

Autor recenzji: Bart
Data napisania recenzji: 25-09-2020

Cream Mandarine Auto

Cream Mandarine Auto

Ocena produktu 5/5

Siemanko :-) Świetne nasionka jak i obsługa :-) Dzięki za gratisy !

Autor recenzji: Plastix
Data napisania recenzji: 25-09-2020

Afghan Kush

Afghan Kush

Ocena produktu 5/5

Świetna odmiana Serdecznie Polecam :-)

Autor recenzji: Cziken
Data napisania recenzji: 25-09-2020

Moby Dick XXL Auto

Moby Dick XXL Auto

Ocena produktu 5/5

Naprawde szybka wysyłka ! Swietne gratisy !

Autor recenzji: Lakomczuch
Data napisania recenzji: 25-09-2020

DINAFEM - Cheese XXL Auto

DINAFEM - Cheese XXL Auto

Ocena produktu 5/5

Ladna paczuszka, Swietna wysylka 2 dzien rano ;) Pozdrawiam

Autor recenzji: Siwyyy
Data napisania recenzji: 25-09-2020


Masz pytanie? Zadzwoń do nas: 733 111 979